Днес облачността ще намалява до предимно слънчево. Повече облаци ще

...
Днес облачността ще намалява до предимно слънчево. Повече облаци ще
Коментари Харесай

Силен вятър и застудяване от утре



Днес облачността ще понижава до най-вече слънчево. Повече облаци ще има в южните региони, само че няма да вали. Максималните температури ще са сред 16 и 21 градуса.

Утре северозападният вятър ще се усили. Ще нахлува леден въздух, който още в нощта против четвъртък ще обхване по-голямата част от страната. Утре са в действие предизвестия от първа степен за рискови ветрове. Поривите ще са до 80-90 км/ч.

Утре облачността ще е по-често забележителна, а в четвъртък – намаляваща до слънчево. На места по преминаващия леден атмосферен фронт ще има валежи от дъжд, в планините – от сняг, само че обилни превалявания не се чакат. Със захлаждането в обособени региони на Предбалкана през нощта против четвъртък е допустимо да прехвърчи сняг. Ветровито ще остане и в четвъртък, когато минималните температури ще са сред 2 и 7 градуса, а оптималните – сред 9 и 14 градуса. В петък северозападният вятър ще отслабне, ще се ориентира от юг и ще стартира бързо стопляне. През почивните дни ще е най-вече слънчево с температури до 25-26 градуса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР