Днес облачността ще е значителна, но само на отделни места

...
Днес облачността ще е значителна, но само на отделни места
Коментари Харесай

Облачно, но топло за сезона, максимални температури - до 19°

Днес облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места в Западна България ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, в София - към 6°. Максималните температури ще са сред 14° и 19°, в София - към 14°.
 
Над Черноморието ще бъде най-вече облачно. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 9° и 12°. Вълнението на морето ще е 3 бала.
 
В планините ще бъде най-вече облачно и мъгливо. На места в масивите от Западна България ще има превалявания от дъжд, над към 1800 м - от сняг. Ще духа сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 2°.
 
През идващите дни ще се задържи топло за интервала, макар слабото намаляване на дневните температури. Във вторник преди обяд на доста места в Източна България и по високите полета в Югозападна ще има мъгли или ниска облачност. Следобед ще бъде най-вече слънчево. Ще продължи да духа слаб вятър от изток-югоизток.
 
В сряда облачността ще е забележителна, вероятността за превалявания е дребна. В четвъртък на обособени места в Западна и Южна България ще превали слаб дъжд, в планините над 2000 метра - слаб сняг.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР