Днес облачността ще е променлива, до обяд по-често значителна, но

...
Днес облачността ще е променлива, до обяд по-често значителна, но
Коментари Харесай

До 14° днес, сутрешните температури остават над нулата |

Днес облачността ще е променлива, до обяд по-често забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. През нощта вятърът ще е слаб, в Дунавската низина и западните региони на Горнотракийската равнина - сдържан от запад-северозапад; денем ще отслабне и ще придобие южна съставния елемент. Минималните температури ще са от 4° до 9°, за София - към 5°, дневните едва ще се намалят и оптималните ще са сред 9° и 14°, за София - към 10°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е променлива, преди обяд по-често забележителна, само че единствено на обособени места ще превали едва. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 7°, на 2000 метра - към 2°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна и на обособени места, основно по южното крайбрежие ще превали едва. Преди обяд вятърът ще е до сдържан от север-северозапад, до вечерта ще се ориентира от юг-югозапад. Максималните температури ще са 8°-10°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР