Днес облачността ще е предимно значителна. В сутрешните часове в

...
Днес облачността ще е предимно значителна. В сутрешните часове в
Коментари Харесай

Застудяването продължава, след обяд ще вали дъжд, а в планините - сняг

Днес облачността ще е най-вече забележителна. В утринните часове в Източна България, а към и след обяд на доста места в югозападната половина от страната ще има превалявания, по-значителни в Родопската област. Ще остане прохладно, с сдържан, в Дунавската низина – мощен северозападен вятър. С него ще продължи да прониква по-студен въздух. Максималните температури ще са най-вече сред 13° и 18°, в София – към 13°.
 
Над планините облачността ще е забележителна, основно след обяд с превалявания от дъжд, на височина над 1300 m ще минава в сняг. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 7°, на 2000 m – към минус 1°.
 
 Дъжд, преминаващ в сняг Дъжд, преминаващ в сняг Източник: Shutterstock
Над Черноморието облачността ще е забележителна. В утринните часове към момента ще има превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан вятър, до среднощ – от югозапад, след среднощ от северозапад. Максималните температури ще са сред 12° и 16°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
 
Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 40 мин. и залязва в 20 ч. и 12 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 32 мин. Луната в София залязва в 4 ч. и 37 мин. и изгрява в 14 ч. и 49 мин. Фаза на луната: три дни след първа четвърт.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР