Днес облачността ще е предимно значителна, след обяд от запад

...
Днес облачността ще е предимно значителна, след обяд от запад
Коментари Харесай

Облачно и с валежи през новата седмица

Днес облачността ще е най-вече забележителна, след обяд от запад ще стартират превалявания от дъжд. Вятърът от юг ще се усили, ще е сдържан, северно от планините - мощен и стремителен. Температурите ще се покачат още и оптималните ще са най-вече сред 15° и 20°, в София - към 17°, минималните ще са сред 3° и 8°, в София - към 5°.

Над Черноморието облачността ще се усилва и вплътнява. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 9° и 14°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала, вечерта ще се усилва.

В планините облачността ще е най-вече забележителна, след обяд от запад ще стартират превалявания от дъжд, над към 2000 м - от сняг. Вятърът ще е до плевел, след обяд - краткотрайно ураганен от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра - към 4°.

През идващите дни до петък ще бъде най-вече облачно, с превалявания от дъжд, на повече места и повече по количество в Източна България във вторник и сряда. Във вторник южният вятър ще отслабне, най-късно, към края на деня, в югоизточните региони, а в Дунавската низина ще се ориентира от запад. В сряда на всички места ще се ориентира от северозапад и ще се усили, ще бъде сдържан до мощен, ще се резервира подобен и в четвъртък. Температурите ще се намаляват, само че ще останат по-високи от нормалните.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР