Днес облачността ще е предимно значителна. След обяд и до

...
Днес облачността ще е предимно значителна. След обяд и до
Коментари Харесай

Днес облачността ще е предимно значителна

 Днес облачността ще е най-вече забележителна. След обяд и до среднощ, основно в северозападната половина от страната, ще има краткотрайни превалявания от дъжд, в обособени региони съпроводени с гръмотевици. С по-съществени разкъсвания на облачността до слънчево ще бъде преди обяд над Южна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток, в Източните Родопи и по долината на Струма - от юг. Максималните температури ще са най-вече сред 18° и 23°, малко по-ниски в Северозападна България и по Черноморието.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. Главно в масивите в западната половина от страната към и след обяд ще има валежи от дъжд, над 2200 м - от сняг. Ще духа сдържан, по най-високите елементи мощен юг-югозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра - към 14°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието ще има раздрана, по северното крайбрежие - най-вече забележителна облачност и на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан източен вятър. Максималните температури ще са сред 12° и 15°. Температурата на морската вода е 11-12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР