Днес облачността ще е предимно значителна. Ще има слаби валежи

...
Днес облачността ще е предимно значителна. Ще има слаби валежи
Коментари Харесай

Очакват се снеговалежи до края на седмицата

Днес облачността ще е най-вече забележителна. Ще има слаби превалявания от дъжд, а в планините и планинските региони – от сняг, като тук-там там ще се образува снежна завивка, оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология.

В утринните часове и по здрач в Западна България и Предбалкана дъждът ще се примесва със сняг. Ще продължи да духа сдържан, а краткотрайно и мощен, северозападен вятър.

Максималните температури ще са сред 3° и 8°. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и по-късно вечерта ще стартира да се покачва.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 8° и 10°. Температурата на морската вода ще е 13°-14°, а вълнението на морето ще е към 2 бала.

Над планините ще е най-вече облачно с превалявания от слаб сняг. Ще духа мощен до плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра е към 0°, а на 2000 метра – към минус 7°.

През идващите няколко дни температурите ще продължат да се намаляват, а в петък и събота се чакат снеговалежи на доста места в страната, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР