Днес облачността ще е предимно значителна с повече слънце в

...
Днес облачността ще е предимно значителна с повече слънце в
Коментари Харесай

Сняг във вторник на някои места, после - затопляне

 Днес облачността ще е най-вече забележителна с повече слънце в часовете преди обяд. Привечер и през нощта против вторник тук-там, основно в Южна България, ще има валежи от дъжд. Тази заран тук-там по високите полета и в котловините има слани. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури сред 13° и 18°.

Във вторник ще бъде много хладно, с дневни температури сред 12° и 17°, утринни - сред 5° и 10°. Вятърът ще бъде от север-североизток, слаб, в източните региони - до сдържан. Облачността ще е променлива, към момента по-често забележителна и тук-там, с по-голяма възможност в Южна България, ще превалява дъжд, в планините над 1800 метра - сняг.

В средата на седмицата вятърът ще се смени с югозападен, ще се усили и бързо ще се затопли. В сряда облачността ще се раздра и намалее до слънчево, само че в четвъртък от запад още веднъж ще се усили, изначало ще бъде висока и междинна, само че до вечерта ще се вплътни и в Северозападна България ще превали дъжд.

През нощта против петък и в петък тук-там от запад на изток ще има валежи, с по-голяма възможност в Северна България и планините. Със запад-северозападен вятър температурите краткотрайно ще се намалят. През почивните дни ще бъде без превалявания. Облачността ще намалее. Вятърът ще отслабне. Ще се затопли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР