Днес облачността ще бъде променлива, често намаляваща до слънчево време.

...
Днес облачността ще бъде променлива, често намаляваща до слънчево време.
Коментари Харесай

Времето в събота - променлива облачност, максимални температури до 13 градуса

Днес облачността ще бъде променлива, постоянно намаляваща до слънчево време. Вятърът ще бъде сдържан, в Дунавската низина и планинските региони - до мощен, от запад-северозапад. Това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
 
Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 8 и 13 градуса. Над планините облачността ще е променлива, преди обяд над масивите от Западна България по-често забележителна и на изолирани места ще прехвърчи слаб сняг.
 
След обяд облачността ще се раздира и ще понижава. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4 градуса, на 2000 метра - към минус 2 градуса.
 
Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа сдържан, по северното крайбрежие краткотрайно до мощен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 9-10 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР