Днес облачността от северозапад ще се разкъсва и ще намалява,

...
Днес облачността от северозапад ще се разкъсва и ще намалява,
Коментари Харесай

Облачността се разкъсва, над по-голямата част от страната ще е слънчево

Днес облачността от северозапад ще се раздира и ще понижава, след обяд над по-голямата част от страната до най-вече слънчево време. Предимно облачно ще се задържи по Черноморието и в Югоизточна България, където основно в часовете до обяд ще има превалявания от дъжд, само че до края на денонощието и там ще се обясни. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
 
Минималните температури ще са сред 2° и 7°, малко по-високи по морския бряг, в София - към 4°. Максималните температури ще са сред 11° и 16°, в София - към 12°.
 
Над Черноморието ще доминира облачно време. Валежи от дъжд ще има основно преди обяд в южните региони. Вечерта облачността ще се раздра и ще намалее до най-вече ясно време. Ще духа до сдържан, в крайните южни региони - краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 11° и 14°.
 
Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и тук-там в масивите от Южна България ще има валежи от дъжд, на височина над 1700 - 1900 метра - от сняг. След обяд облачността ще се раздра. Ще духа сдържан, по най-високите елементи - краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 1°.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР