Днес облачността над страната ще е значителна и на места

...
Днес облачността над страната ще е значителна и на места
Коментари Харесай

Днес облачно с максимални температури от 4 до 16°

Днес облачността над страната ще е забележителна и тук-там в югозападната половина ще има превалявания, най-вече от дъжд; в множеството региони слаби, единствено в крайните южни региони ще са умерени до мощни. В източната половина от страната вятърът още веднъж ще се ориентира от юг-югоизток и ще се усили до 15 m/s. Максималните температури ще бъдат в необятни граници от 4-6° в северозападните региони до 14-16° тук-там в Източна България; в София - към 9°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно, по билата и мъгливо. На места ще превалява слаб сняг, под 1000 m - дъжд. Ще духа мощен, по билата и краткотрайно плевел вятър от юг-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 3°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че превалявания не се чакат. Ще духа мощен юг-югоизточен вятър. Максимални температури: 11°-14°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 51 мин. и залязва в 17 ч. и 24 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 32 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. и 53 мин. и залязва в 16 ч. и 42 мин. Фаза на луната: новолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР