Днес облачността над повечето райони ще се задържи значителна, с

...
Днес облачността над повечето райони ще се задържи значителна, с
Коментари Харесай

Облачна неделя: На места ще има намалена видимост и опасност от поледици

Днес облачността над множеството региони ще се задържи забележителна, с краткотрайни разкъсвания. Ще има места с понижена видимост. На обособени места е допустимо да превали или прегърми. Вятърът ще се усили.

В северозападните региони ще остане студено и през днешния ден ще има заплаха от формиране на поледици. В останалите региони ще бъде много топло за декември – оптималните температури на следващия ден ще бъдат сред 8 и 13 градуса.

Над планините и през днешния ден облачността ще бъде забележителна, с краткотрайни разкъсвания. Ще има и мъгли. На места ще има слаби превалявания от дъжд, над 1600 метра - от сняг. Ще бъде прохладно.

Новата седмица ще стартира с намаляване на дневните температури. В понеделник ще доминира облачно време. Още преди обяд в Западна България ще стартират превалявания от дъжд, в югозападните региони ще са обилни по количество. По-късно денем ще завали и в централната част от страната.

Най-късно дъждът ще доближи североизточните региони. В Северозападна България и в Предбалкана в понеделник по здрач и през нощта против вторник дъждът ще минава и в сняг.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР