Днес обжалвахме отказа на пловдивския кмет от ГЕРБ да разреши

...
Днес обжалвахме отказа на пловдивския кмет от ГЕРБ да разреши
Коментари Харесай

Вигенин се ядоса много

" Днес обжалвахме отхвърли на пловдивския кмет от ГЕРБ да позволи провеждането на заключителния протест на Българска социалистическа партия на пл. " Стефан Стамболов ", пред общината, на 30.09. Трябваха им 3 дни, с цел да откажат устно и още 3, с цел да дават писмо с отхвърли.

Недопустимо, в случай, че режимът е осведомителен, не позволителен. Този отвод е в директно нарушаване на Закона за събранията, митингите и манифестациите, а считам, че е и акт против политическите права на българските жители и наредбите на Конституцията (чл.43, ал.1).

Какво ще реши съдът ще забележим, само че за мен това е пръв знак за завръщането на един непризнат преди 2 години режим. Режим, който има изключително дълбоки корени в Пловдив. Залогът на 2 октомври е доста по-голям, в сравнение с наподобява. Колелото може да се завърти и в противоположната посока, в случай че не проявим отговорност и зоркост ". Това написа нощес във Facebook лидерът на листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България “ в 16 МИР Кристиан Вигенин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР