Днес ние сме тук в Москва, за да вземем интервю

...
Днес ние сме тук в Москва, за да вземем интервю
Коментари Харесай

Тъкър Карлсон: Ние сме в Москва не защото обичаме Путин, а защото обичаме САЩ

" Днес ние сме тук в Москва, с цел да вземем изявление от съветския президент Владимир Путин и скоро ще го вземем. И явно такова изявление носи своя риск и от доста време го планираме ", споделя той в обръщението си.

" Ние сме тук не тъй като обичаме Путин. Ние сме тук, тъй като обичаме Америка и желаеме да останем богати и свободни ", акцентира своя претекст да се намира в съветската столица.

" За двете години на война американците не получаваха информация. Те нямат визия какво става какво става тук в Русия, не в Украйна. Те би трябвало да знаят, нали заплащат за това ", изяснява претекста си да предприеме начинанието журналистът. Тъкър акцентира, че войната в Украйна е филантропична злополука за света, към този момент са починали десетки хиляди хора, цели генерации украински младежи, а военните и международни съюзи са претърпели промяна.

" Ние сме тук да вземем изявление от Путин и ще го вземем ", споделя той и изяснява, че " американците би трябвало да знаят истината ". 

" Ние сме публицисти и нашата работа е да споделяме истината ", споделя водещият. Ние сме отправили и покана за изявление към Володимир Зеленски и се надяваме да се съгласи ", споделя още Карлсън. Но добавя, че нито един западен публицист до момента не е опитал да вземе изявление от Путин.

" Повечето американци не знаят за какво е почнала войната и даже гласа му не са чували ", разяснява още някогашният водещ на " Фокс нюз " за Путин. И напомня, че за американците свободата на словото е исконно право.

Твърди още, че това е вторият му опит да интервюира съветския президент, откакто първия път му е било попречено от президентската администрация на Байдън преди три години. Преди месец още веднъж е имал спънки да реализира проекта си с пътуването до Москва, само че е съумял, разкрива телевизионният водещ.

Карлсън изяснява още, че неговият екип самичък си заплаща разноските по идването в Русия и не е получил пари от други организации. Благодари на Илон Мъск, който е заречен, с изключение на на канала на Карлсън, изявлението да се популяризира и на платформата му Х, без да бъде блокирано. То ще бъде оповестено гратис, подсигурява още американският публицист.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР