Днес ни очакват множество интригуващи сблъсъци в няколко турнира. Две

...
Днес ни очакват множество интригуващи сблъсъци в няколко турнира. Две
Коментари Харесай

Томова и Кузманов на корта в Оейраш: Коментирайте днешните мачове


Днес ни чакат голям брой завладяващи конфликти в няколко шампионата. Две от звездите на българския тенис ще излязат на корта в португалския град Оейраш. Виктория Томова ще стартира присъединяване си в мощния ITF W80 шампионат с мач против Юлия Грабер (№152), а Димитър Кузманов ще се изправи против квалификанта Лукас Герх (№368) на осминафинала на Чалънджър конкуренцията.

Двубоят на Кузманов е трети в програмата, която започва в 12:30, до момента в който мачът на Томова ще стартира не преди 15:00 ч.

Междувременно в Хюстън Ник Кирьос ще се изправи против Томи Пол на осминафиналите, а Райли Опелка ще играе със своя съотечественик Мичъл Крюгер.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

В другия провеждащ се сега ATP 250 шампионат – този в Маракеш, ще забележим в деяние Давид Гофен и Лоренцо Музети, чийто съперници ще бъдат надлежно Дамир Джумхур и Карлос Табернер.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На WTA 500 шампионата в Чарлстън ще бъде доигран мача сред Каролина Плишкова и Катарина Завацка, който бе пресечен при резултат 7-5, 2-3 в интерес на украинката. След това първата сложена Арина Сабаленка ще играе с Алисън Риск, а втората в схемата Паула Бадоса ще се изправи против Ана Бондар.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днешната стратегия в Богота ще стартира с мач сред Юлияна Лизаразо и Мириам Бьорклунд, след което третата сложена Ребека Петерсон ще се изправи против Татяна Мария. В различен от забавните мачове за деня Даяна Ястремска ще опита да в профил Сара Ерани.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР