Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа.

...
Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа.
Коментари Харесай

Магичен ден – няколко зодии сбъдват мечти

Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на истинския Ви план ще пречат несъответствуващото въодушевление или несъразмерната сензитивност на близките към ставащото. Чуждите проблеми ( включително и прекарванията на другите хора), може да Ви интересуват по-силно от Вашите лични. Не са изключени неуместни сантиментални мемоари, парализиращи волята Ви. През това денонощие е доста значима прочувствената естетика сред Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате секрети едни от други, с изключение на най-невинните.
Телец
За Вас денят не е чак толкоз неприятен, само че и изключително сполучлив не може да бъде наименуван. За благополучие, ще съумеете да избегнете неуместните обстановки, само че единствено тъй като даже и за минута не губите своята зоркост. При това прочувственото напрежение ще бъде доста огромно, а благоприятни условия за „ разпускане’ не се плануват. Това пък ще докара до утежняване на самочувствието, и има възможност от нервозен срив. Независимо от всички компликации, ще съумеете да запазите топлите и доверителни връзки с околните си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички фамилни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде доста потребно.
Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.
Рак
Днес на Вашия обичан човек ще прииска, да Ви устрои същински празник. Не се знае до какъв брой ще успее да осъществя тази своя концепция, само че опитите да Ви повдигне настроението ще бъдат много многочислени. Дори единствено за това той може да бъде заслужен за почитание.
Лъв
Най-сетне ще започнете да разбирате, по какъв начин влияете на обкръжавашите, и това от ден на ден стартира да Ви харесва. Днес ще имате късмет да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на голям брой хора. Те възприемат Вашите хрумвания съществено. Тогава за какво не вземете да извършите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са много огромни. Не надценявайте властта, която имате над хората, тъй като може да изпуснете огромна опция.
Дева
Денят е комплициран, само че не е обезсърчителен. Ако съумеете да извършите вярна отганизация на труда и ловко да раздавате инструкции, ще постигнете дота, въпреки че за в този момент основната цел към момента не може да бъде подтигната. Много добър ще бъде денят за Вас, в случай че стартирате работа на нова служба. Това ще Ви даде опция, да покажете своите положителни страни. Отношенията в фамилията ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на поддръжка и помощ от околните си. Плодотворно ще бъде обсъжданети на взаимни проекти за бъдещето, без значение дали става дума за образуване на взаимна отмора, или за огромна покупка.
Везни
Предстои Ви още един тежък ден, изпълнен с работа. Не е желателно да поемате неща, които не са Ваше обвързване. Помнете това, когато някой се приближи до Вас с в действителност „ горещи ” задания, или с доста обемна работа. Преди да приемете да пожертвате идната приятна вечер, помислете за индивида, който е до Вас и с който сте се канели да я прекарате.
Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.
Стрелец
Бъдете подготвени, че през днешния ден пред Вас ще се изправят компликации от етичен темперамент. Възможно е, поради обичания си човек да се наложи да престъпите някои свои правила и убеждения. Или в противен случай – да извършите избор в тяхна изгода, само че в ущърб на любовта.
Козирог
Зелената светлина, топлите усмивки и свободния необятен път, през днешния ден, когато би трябвало да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че като че ли планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с това, което би трябвало. В персоналния Ви живот също се откриват прелестни вероятности. Движете се в удобно за себе си движение и се вслушвайте в сърцето си.
Водолей
Отношенията Ви с деловите сътрудници се оказват доста неравномерно. Шефовете Ви са доста удовлетворени от Вас, само че за сътрудниците Ви не може да се каже същото. Постигнатото провокира злоба, недоброжелателите се засилват и доста от взаимните ви планове са под опасност от срив. Днес би трябвало да сте прекомерно внимателни при избора на настоятелен сътрудници. За този ден звездите Ви дават обещание поддръжка от родственици и другари. Не са изключени съществени различия с обичания човек.
Риби
След продължителния интервал на блъсканица и хаос Ви се коства, че в този момент, в последна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния темп може да провокират някои обърквания, та по тази причина се заемете с някакъв план и изпълнете деня си с рутинни дейности. Но основното, върху което би трябвало да се концентрирайте, това е релаксацията и то оня вид, който не допуска затваряне в себе си или самообразование. Това, на което би трябвало да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР