Днес най-добрият български футболист за 2017 г. ще бъде награден

...
Днес най-добрият български футболист за 2017 г. ще бъде награден
Коментари Харесай

Ивелин Попов очаква да стане футболист №1 на България за трета поредна година

Днес най-хубавият български футболист за 2017 година ще бъде награден в 57-ата анкета за " Футболист на годината ". Фаворит за наградата е спечелилият от последните две години Ивелин Попов. Капитанът на националния тим по футбол е един от дребното българи, които играят постоянно в клубовете си в чужбина.

През 2017 година Попов завоюва купата на Русия със " Спартак " (Москва), както и Суперкупата на страната, както и взе участие в Шампионската лига.

Ако грабне наградата за трети път капитанът на националния тим ще се подреди директно зад най-големите имена в историята на българския футбол. С по четири следващи победи са единствено Христо Стоичков (общо избиран пет пъти) и Димитър Бербатов (седем пъти). Трикратен победител е и Христо Бонев.

В категорията за треньор на годината любимец е Станимир Стоилов. Специалистът изведе " Астана " до четвърта поредна купа в Казахстан, а също по този начин класира отбора си за 1/16-финалите в Лига Европа.

Церемонията за " Футболист на годината " ще се организира през днешния ден от 18.30 ч. в Централния боен клуб в София от 18.30 ч. Тя ще бъде излъчена онлайн в формалната фейсбук страница на националните тимове Bulgaria national football team.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР