Днес настъпва Новолуние във Везни. Това е чудесен период за

...
Днес настъпва Новолуние във Везни. Това е чудесен период за
Коментари Харесай

Съдбовно Новолуние във Везни: ето кой е ключът към успеха за всяка зодия

Днес настава Новолуние във Везни. Това е превъзходен интервал за сбъдване на най-искрените ни стремежи! Страхотен миг да потърсим салдото в живота ни и да отдалечим от крайностите. Това, което ще избави сложните взаимоотношения, са компромисите, а не концепцията кой какъв брой е прав.

Чудесен миг за внасяне на малко хармония и естетика както във връзка с дома и на работното място, по този начин и във връзка с личната персона. Започва един нов миг на съдействие в живота на всеки човек.

Това Новолуние носи доста положителна сила и мощ за сбъдване на нашите най-искрени стремежи.

Ето какъв е ключът към триумфа за всяка зодия по време на Новолунието и по какъв начин да сбъднете фантазиите си:
 По време на Новолуние: ключът към триумфа за всяка зодия  По време на Новолуние: ключът към триумфа за всяка зодия  По време на Новолуние: ключът към триумфа за всяка зодия  По време на Новолуние: ключът към триумфа за всяка зодия
Трябва да запомним, че това да имаме стремежи не е просто каприз или идеалистично мечтание. Напротив образуването на стремежи значи, че сме осъзнали наши потребности, наши потребности.

Новолуние е времето, когато се подкрепят всички форми на напредък. Този интервал е плодотворен за надеждни нови инициативи.

А ето и какво би трябвало и не би трябвало да вършиме по време на Новолунието:
 Новолуние - какво би трябвало и не би трябвало да вършиме  Новолуние - какво би трябвало и не би трябвало да вършиме  Новолуние - какво би трябвало и не би трябвало да вършиме  Новолуние - какво би трябвало и не би трябвало да вършиме
Не пропускайте още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР