Днес нъстъпва новолуние в зодия риби. Новолунието носи силата да

...
Днес нъстъпва новолуние в зодия риби. Новолунието носи силата да
Коментари Харесай

Новолуние в риби е, какво ни очаква

Днес нъстъпва новолуние в зодия риби. Новолунието носи силата да сбъдва стремежи, по тази причина на всяко новолуние не продускайте да си пожелаете това, за което най-силно мечтаете.

От сезон 2023 на Овен до сезон 2024 на Риби, астрологията ни демонстрира, че нещата не постоянно са такива, каквито наподобяват. Предстоящите затъмнения ще ни припомнят, че доста диалози допират единствено повърхността, криейки по-големи проблеми. Важно е да видим какво не се споделя и да разберем по-дълбоките проблеми в живота ни през това време, споделят астролозите.

Новолунието значи, че Луната се доближава до Нептун. Когато планетите се затварят по този метод, те си въздействат взаимно. С утопичен Нептун, прочувствено Слънце и сензитивна Луна, които са дружно в Риби, е елементарно да се подхлъзнете към старите привички. Нептун може да накара Луната да се почувства малко мечтателна или раздалечена и Луната може в последна сметка да изрази всичките си усеща, без да се въздържа.

Въпреки това, Уран също е част от това галактическо събитие, позитивно се свързва със Слънцето и Луната от позицията си в Овен. Докато Новолунието може да провокира усеща на горест или размисъл за това, което се случва в този момент, Уран е като оптимистичния другар, който вижда нещата по друг метод. Напомня ни, че обстановката е освен това, в сравнение с наподобява на пръв взор, пише hindustantimes.com.

Тази година Новолунието в Риби, Уран, ни дава нова вероятност. Например, показва ни, че Слънцето и Луната неотдавна са се отдалечили от непосредственост до Сатурн, което може да ни накара да се съсредоточим прекомерно върху минали компликации. Така че е значимото е всички зодии да са подготвени за изненади.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР