Днес нашият национален интерес е свързан и със запазването и

...
Днес нашият национален интерес е свързан и със запазването и
Коментари Харесай

Борисов: Националният интерес е свързан със запазването и развитието на обединена Европа

" Днес нашият народен интерес е обвързван и със запазването и развиването на обединена Европа , само че в никакъв случай не би трябвало да забравяме саможертвата и смелите дейности на нашите предшественици, довели до независимостта на България ".

Това написа министър председателят Бойко Борисов в профила си във " Facebook " по случай 110 години от Независимостта на България.

Според него българският народ би трябвало да отстоява ползите си в международен проект , да пази идентичността, традициите и културата си, да помни смелия и борбен дух на българина .

" Честит Ден на Независимостта на всички българи! Днес нашият народен интерес е обвързван и със запазването и развиването на обединена Европа, само че в никакъв случай не би трябвало да забравяме саможертвата и смелите дейности на нашите предшественици, довели до независимостта на България. Ние би трябвало да продължим твърдо да отстояваме ползите си на международната политическа сцена, да пазим идентичността си, да се гордеем с нашите обичаи и просвета и постоянно да помним смелия и борбен дух на българина, с помощта на който през днешния ден живеем в свободна страна ", написа Борисов в обществената мрежа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР