Днес над Западна и Централна България ще преобладава слънчево време

...
Днес над Западна и Централна България ще преобладава слънчево време
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 8° и 13°

Днес над Западна и Централна България ще доминира слънчево време с по-значителни краткотрайни нараствания на облачността преди обяд. Над източните региони ще се задържи най-вече облачно, на обособени места, основно в Югоизточна България, ще превали дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, в Източна България от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 8° и 13°, в София - към 9°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините от Западна България облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Над останалите планински масиви ще е най-вече облачно и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра - към минус 3°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, основно по южното крайбрежие с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 24 мин. и залязва в 17 ч. и 57 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 33 мин. Луната в София изгрява в 10 ч. и 11 мин. и залязва в 1 ч. и 3 мин. на 16.02.2024 година Фаза на луната: един ден преди първа четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР