Днес над Западна България ще бъде предимно слънчево. Около обяд

...
Днес над Западна България ще бъде предимно слънчево. Около обяд
Коментари Харесай

Обявиха прогнозата до края на седмицата

 Днес над Западна България ще бъде най-вече слънчево. Около обяд облачността и над източната половина от страната ще се раздра и намалее. По-късно след обяд над региона на Родопите ще се развие купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан северозападен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са сред 23° и 28°.

Във вторник облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до слънчево време, съвсем без превалявания. В Дунавската низина ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 25° и 30°.

В сряда и четвъртък с увеличаване напразно от запад-северозапад температурите още веднъж ще се намалят, през първия ден основно в Северна България, в четвъртък и на юг. По преминаващия фронт, тук-там от северозапад на югоизток, ще превали и прегърми, с по-голяма възможност в планинските региони и в Южна България. Хладно за началото на септември.

В петък и през почивните дни ще бъде с променлива облачност, единствено на изолирани места в западните планински региони е допустимо да превали. През първия ден вятърът ще отслабне и в доста региони ще стихне, а в събота и неделя ще се ориентира от изток-североизток. От югозапад температурите едва ще се покачат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР