Днес над по-голямата част от страната облачността ще се задържи

...
Днес над по-голямата част от страната облачността ще се задържи
Коментари Харесай

Облаци и дъжд във вторник

Днес над по-голямата част от страната облачността ще се задържи забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни, основно в планинските региони, краткотрайно интензивни превалявания. Над Източна България ще има краткотрайни разкъсвания на облачността, там в следобедните часове ще има и гръмотевична активност. Ще продължи да духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 24° и 29°.

Над планините облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е забележителна и на доста места ще има краткотрайни, в обособени региони интензивни превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра - към 20°, на 2000 метра - към 12°.

Над Черноморието преди обяд ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще продължи да духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 28°-30°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР