Днес на светлия християнски празник - Благовещение, кметът на район

...
Днес на светлия християнски празник - Благовещение, кметът на район
Коментари Харесай

Емил Русинов съдейства за осигуряването на уреди за две детски площадки в детска градина „Щастливо детство“

Днес на светлия християнски празник - Благовещение, кметът на регион “Източен “ Емил Русинов донесе богатства новина за децата от детска градина „ Щастливо детство “, като им спомага за обезпечаване на уреди за съоръжение на две детски площадки. Заедно с госпожа Евгения Попиванова прерязаха лентата на новото оборудване с благопожелание за благословени дни под аплодисментите на децата.  
Прочетете още
Директорът на детското заведение, Евгения Попиванова, изрече благодарности към районния кмет за положителната връзка, схващане, взаимно съдействие и сърдечност.

„ За мен е същинско наслаждение, когато съм съдействал за комфорта на децата, с цел да имат повече детски зони, където да се забавляват и да играят на воля. Добрият образец ни учи да бъдем потребни и да си оказваме помощ. Няма нищо по-добро от това да се грижим за децата. “, съобщи Емил Русинов.

Възпитаниците на детското заведение показаха артистична стратегия със стихотворения, песни и танци, в които участваха деца от всички групи. Темата беше идващата пролет. В залата кипеше доста въодушевление и радостни усмивки, с които се заредиха и гостите на тържеството.

Китка здравец по остарял традиции и традиция, децата закичиха на Емил Русинов с благопожелание, да е здрав и блажен.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР