Днес на много места в страната ще има валежи и

...
Днес на много места в страната ще има валежи и
Коментари Харесай

Буря и дъжд в Западна България

Днес на доста места в страната ще има превалявания и гръмотевични стихии, обилни в западните региони, където са оповестени и предизвестия от първа степен.
Очакват се количества дъжд до към 35 л/кв.м.

Ще стане и малко по-хладно, като понижението на температурите ще се усети най-силно в северозападните региони. В София оптималната температура ще е 23 градуса. На изток ще има повече слънчеви часове и температурите ще доближават до 33 градуса.

На морето следобяд ще има развиване на купеста и купесто-дъждовна облачност, само че основно по Южното Черноморие ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са към 27-30 градуса. Температурата на морската вода е към 27 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще има превалявания и гръмотевични стихии, интензивни в Рило-Родопската област следобяд. Ще бъде и прохладно с сдържан до мощен вятър от изток-североизток.

Утре към този момент и в Източна България ще се усети леко захлаждане. Ще е прохладно и към момента на обособени места в страната ще превалява. От сряда стартира стопляне и още веднъж ще е най-вече слънчево.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР