Днес на места в котловините в Запада България видимостта ще

...
Днес на места в котловините в Запада България видимостта ще
Коментари Харесай

Началото на седмицата започва с облачно и студено време, максимални температури - до 4 градуса

Днес тук-там в котловините в Запада България видимостта ще е понижена. Минималните температури ще са най-вече сред минус 3° и 2°, в София - към минус 2°. През деня ще доминира облачно време. Временни разкъсвания и понижения на облачността ще има над Югозападна България.
 
На обособени места, основно в източните и планинските региони, ще превали слаб сняг. Ще духа слаб, в Източна България – сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 1° и 6°, в София към 3°.
 
По Черноморието ще доминира облачно време, на доста места със слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 2° - 4°. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.
 
В планините ще доминира облачно време, на доста места със слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е към минус 5°, на 2000 м - към минус 10°.
 
Във вторник към момента забележителна облачност и валежи ще има в крайните югоизточни региони. Над останалата част от страната облачността ще се раздра и ще стартира да понижава. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната до сдържан североизточен вятър.
 
Температурите още малко ще се намалят, минималните ще са тук-там до минус 5°, минус 7°, оптималните - най-вече сред 0° и 5°. В средата на седмицата ще бъде най-вече слънчево и ще се затопля, дневните температури ще се покачат сензитивно.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР