Днес на места, главно в северните и източните райони от

...
Днес на места, главно в северните и източните райони от
Коментари Харесай

Времето днес: Максимални температури ще бъдат между 16° и 21°

Днес тук-там, основно в северните и източните региони от страната, а преди обяд и в южните, се чакат превалявания от дъжд, съобщи Българска национална телевизия.

Вятърът от северозапад доста ще се усили и с него ще нахлува по-студен въздух. Предупреждение за пориви до към 90 км/ч. е в действие в по-голямата част от страната. След обяд облачността от северозапад бързо ще намалее до слънчево време, а вятърът доста ще отслабне. Максимални температури ще бъдат сред 16° и 21°, малко по-ниски в Североизточна България, в София към 16°.

По Черноморието преди обяд ще бъде облачно и на доста места ще превали слаб дъжд. След обяд облачността от север бързо ще намалее, а денем вятърът последователно ще отслабва. Максималните температури ще бъдат сред 15° и 17°. Температурата на морската вода е 20°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

И в планините облачността от северозапад бързо ще намалее до слънчево време, най-късно в Родопите, където са вероятни валежи, по високите върхове - от сняг. И там сутринта ще бъде доста прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър, който след обяд ще стартира да отслабва.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР