Днес МВР отбелязва Европейския ден на телефон 112. Това съобщиха

...
Днес МВР отбелязва Европейския ден на телефон 112. Това съобщиха
Коментари Харесай

Днес МВР отбелязва Европейския ден на телефон 112

Днес Министерство на вътрешните работи отбелязва Европейския ден на телефон 112. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

По този мотив от 10.30 часа през днешния ден в постройката на ул. „ Никола Габровски” 30, киносалон, ет. 1 ще се организира празнична стратегия и проява на процеса на реагиране и следващи дейности след всяко незабавно повикване.

На проведеното празненство във връзка отбелязването на Европейския ден на телефон 112 ще участват представители на управлението на Министерство на вътрешните работи и шефовете на основни дирекции в Министерство на вътрешните работи.

В рамките на проява на тематика „ Координация сред Районен център 112 и службите за незабавно реагиране при пожар в постройка за всеобщо престояване на хора” ще бъде визуализиран в действително време пътят, който един незабавен сигнал изминава от регистрирането му на телефон 112 до привършване на избавителните действия на мястото на случая.

В демонстрацията със сили и средства ще вземат участие Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на населението”, СД „ Пожарна сигурност и отбрана на населението”, Столична дирекция на вътрешните работи, КАТ, ЦСМП - София, Столична община и БЧК.

11 февруари е разгласен за Европейски ден на Единния европейски номер за незабавни повиквания 112 със Съвместна тристранна декларация на Европейска комисия, ЕП и Съвета от 2009 година и се празнува публично в страните-членки от Общността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР