Днес Моника Белучи навършва 58 години. Тя обаче доказа, че

...
Днес Моника Белучи навършва 58 години. Тя обаче доказа, че
Коментари Харесай

Моника Белучи: Възрастта е просто число

Днес Моника Белучи навършва 58 години. Тя обаче потвърди, че възрастта е просто число, тъй като и до през днешния ден е определяна като една от най-красивите дами в света и може да постави в дребния си джоб огромна част от по-младите си колежки
През последните десетилетия пластичната хирургия се подреди в центъра на построяването на женската хубост. Все повече дами лягат под ножа, с цел да поправят това, което съгласно тях природата е пропуснала да им подари и да се вкарат в рамките, които обществото основава и гневно се пробва да постанова.Италианската икона Моника Белучи обаче отхвърля да следва тези правила. Тя с горделивост приема белезите на старостта и няма никакво желание да ги крие, още по-малко да ги заличава.
 Моника Белучи: кралица на стилното дефиле в Милано

► Жената, която към този момент няколко десетилетия продължава да е знак освен на неувяхващата хубост, само че и една от безконечните икони на женствеността.

► Жената, която не съблюдава фрапантни диети, тъй като се любува на по-заоблените си форми и тъй като за нищо на света не би се отказала от обичаната си паста.

► Жената, която залага на естествената си хубост, без да заличава бръчиците си с фотошоп.

► Жената, която знае, че външният тип е отражение на вътрешните чувства и страсти и че хубостта в една дама се демонстрира, когато тя усеща обич. Затова и любовта е постоянно към Моника.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР