Днес можете да изберете всеки суперефективен продукт за почистване на

...
Днес можете да изберете всеки суперефективен продукт за почистване на
Коментари Харесай

3 лесни начина да почистите фурната си, за които никога не сте се сещали

Днес можете да изберете всеки суперефективен артикул за разчистване на всички повърхности в кухнята, само че какво да вършиме, в случай че нямате верния препарат на разположение, а фурната изисква вашето внимание, тъй като очаквате посетители за вечерта?

Не се паникьосвайте, ще намерите съвсем всичко от нашия лист на вашите лавици.
 Амоняк и вода
Първо отстранете с вода всичко, което се отмива релативно елементарно. Напълнете спрей бутилка с няколко чаши вода и прибавете няколко чаени лъжички амоняк. Третирайте старите петна с разтвор от вода и амоняк по-късно затворете фурната и се заемете с други неща. След няколко часа можете да премахнете петната с влажна забрадка - те ще изчезнат безусловно пред очите ви! 
Лимонена киселина
Супер елементарен способ, който са употребявали и нашите майки, и баби. Вземете дребен съд за вода и го напълнете с към половин литър. След това се нуждаем от две или три супени лъжици лимонена киселина или половин лимон, прибавете го към водата. Поставете лимоновия разтвор във фурната и загрейте на 200 градуса за половин час. Оставете фурната да се охлади и избършете вътрешността с мокра забрадка. Изберете резервоар, който може да издържи на високи температури.
 Оцет и сода
Това е може би обичаният ни и най-ефективен метод да се отървем от мръсотията във фурната. В дребна купа или леген смесете половин лъжичка сода за самун и три супени лъжици оцет. Вземете елементарен оцет, ябълковият оцет е безусловно ненужен в този случай. Напръскайте стените на суха и студена фурна. Изчакайте няколко часа и измийте с чиста вода. Не забравяйте да премахнете останалия оцет, в противоположен случай ще имате неприятна миризма на оцет в ястието си идващия път, когато включите фурната. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg