Днес Меркурий и Венера преминават в знак Овен. Луната е

...
Днес Меркурий и Венера преминават в знак Овен. Луната е
Коментари Харесай

Астропрогноза: Неприятен ден. Днес се събуждат най-негативните емоции

Днес Меркурий и Венера минават в символ Овен.

Луната е в символ Скорпион, където ще остане до 00:04ч на 8 март. Опасен интервал. Не се заблуждавайте, зад външното успокоение кипят пристрастености и страсти. Радостта и тъгата стават по-силни, дори и в случай че не са изразени външно. Дори от дълго време забравени обиди могат да избухнат с нова мощ. Подозрителността и ревността се ускоряват. Нараства напрежението, усилва се прочувствената възбудимост. Засилва се недоволството от себе си и най-много от хората към нас. Трябва да бъдем по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките недостатъци и неточности. Подходящо е да се вършат извършения за централизация и положително самопрограмиране.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото самоограничение.

19 лунен ден продължава до 23:18ч. Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове. Днес се разсънват най-негативните страсти, които могат да донесат чувство за паника и да провокират прочувствен срив. Съзнанието е замъглено.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Днес елементарно се изпада в заблуждения и се вършат неточности. Новите планове и хрумвания, които се появят в този ден са сексапил и заблуда - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите дейности и действия и тогава чак да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Да не се стартира нищо ново. По-късно ще приключи с неуспех. Отложете финансовите каузи и интервенциите с недвижима благосъстоятелност. Не е уместно време да се сменя местоработата или сферата на деяние. Учението изисква висока централизация.

Дейните и дейните хора може да се занимават с нормалната и ежедневна работа, само че да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Почистване на тялото и дома. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното държание в този момент е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътешестване и промяна на ситуацията.

Диета и здраве – Може да се направи разтоварващ ден, само че да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци, и да се заобикалят продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отношения - Отдайте желание на уединението, защото в този ден елементарно се основават спорове и може да развалите връзките си. Бъдете вежливи и внимателни с сътрудниците си. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще. Общуването ще бъде мъчно.

Сексът е добре да се заобикаля съгласно Луна в символ и съгласно лунния ден.

Бизнес – Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти, сключване на документи.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Сънища – Може да сънувате кошмари, само че да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

Практика на деня: Избавете се от ненужни привързаности. За профилактика може да се вършат въртеливи придвижвания със запалена църковна свещ в региона на пъпа и гърдите и след това да се остави да изгори до край. В никакъв случай не я гасете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР