Днес Меган Маркъл навършва 41 години. Това едва ли е

...
Днес Меган Маркъл навършва 41 години. Това едва ли е
Коментари Харесай

Честити ли кралицата рождения ден на Меган

Днес Меган Маркъл навършва 41 години. Това надали е огромен мотив за празник във Англия, където отношението към херцозите на Съсекс след напускането им на страната не е изключително великодушно.
 Меган Маркъл на 41
Меган Маркъл в 35 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Някои членове на кралското семейство обаче не пропуснаха обществено да честитят на Меган.

Първи бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън. " Желаем цветущ рожден ден на херцогинята на Съсекс ", гласи текстът в формалния им Twitter профил. Той е съпроводен със фотография на Маркъл от службата в катедралата " Сейнт Пол " по време на честванията за Платинения празник на кралицата.

Wishing a happy birthday to The Duchess of Sussex!
— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal)
Минути по късно Twitter профила на принца на Уелс и херцогинята на Корнуол също честити празника на Меган. Пожеланието беше напълно същото като се изключи емотикона с червени балони, с които беше съпроводен.

Happy birthday to The Duchess of Sussex!
— The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall (@ClarenceHouse)
Чарлз и Камила също бяха избрали фотография от службата в " Сейнт Пол " - единственото обществено събитие, на което принц Хари и Меган Маркъл участваха по време на тържествата за Платинения празник на Елизабет II.
 Снимка 553105

Според информацията на Hello Меган ще чества в фамилен кръг в дома си в Монтесито, Калифорния. Което значи, че 41-ият й рожден ден ще е в компанията на принц Хари и двете им деца - Арчи и Лилибет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР