Днес медии и граждани съобщават за нападение на араби над

...
Днес медии и граждани съобщават за нападение на араби над
Коментари Харесай

ВМРО: Снощи български младежи са нападнати от араби в центъра на София. Задържани ли са агресорите?

Днес медии и жители оповестяват за нахлуване на араби над няколко български момчета и момиче. На 7 март 2024 година след 19 ч. на бул. „ Витоша “ в София (пешеходната част) няколко млади мъже, очевидно от арабски генезис, атакуват български жители.

Споразумението с Австрия, което Денков и Габриел подписаха към този момент дава своите резултати. Ние предупреждавахме, че с този неприличен контракт България ще се трансформира в гето, в което „ сътрудниците “ от Европейски Съюз ще ни връщат мигранти и то тези от тях, които не подлежат на интеграция – т.е. тези, които са им в тежест и не им трябват. Предвидихме, че точно сходни хора ще бъдат причина за напрежение в обществото и повишение на криминогенната конюнктура.

Вътрешна македонска революционна организация изисква информация от Столична дирекция на вътрешните работи и Столична община регистриран ли е случаят и търсят ли се нападателите.

Вътрешна македонска революционна организация упорства цялата информация по случая да бъде огласена и да се предприеме бързо следствие. Ще следим случая деликатно, с цел да не бъде затрупан и потулен поради криворазбрана политическа уместност.

Напомняме, че през декември предходната година общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет Карлос Контрера сигнализира за набези от мигранти в центъра на София. Съветникът към момента чака отговори от органите на Министерство на вътрешните работи, означават от Вътрешна македонска революционна организация.

Вътрешна македонска революционна организация от години приканва и работи интензивно за нулева миграция и центровете за мигранти в София да станат от затворен вид. Многократно сме внасяли законодателни промени в Народно събрание и в общинските препоръки по места, където има проблеми с настанените мигранти. Няма логичност и не е отговорно към българските жители хора с действително неустановена идентичност, надлежно с цялостна неизясненост за техните досиета на местата, от които настояват, че идват, да вървят безотговорно и да вандалстват на българска територия.

Припомняме Ви към този момент стотиците случаи на пребити, ограбени и изнасилени от мигранти хора в София и страната. И напълно пресния случай с премазаните служители на реда в Бургас от рейс цялостен и каран от незаконни мигранти. При последния дори се откри, че водачът е бил настанен в един от центровете в страната и просто си е излязъл и си е каналджийствал, тъй като може! Защото в тези места за настаняване действителен надзор няма и тези хора с изключение на, че се колят между тях най-нагло „ колят и бесят “ из цялата страна.

Това би трябвало да спре!

Още по-притеснителен е фактът, че след фейк-Шенген-а, който ни докара сглобката, контрактуван с неразбираеми условия, от Австрия към този момент започнаха да ни връщат хора, избрани като „ рискови “ - с действителни или висящи присъди за закононарушения осъществени там. Това е процедура по порочното Дъблинско съглашение, което изрично не допускахме да бъде прилагано, до момента в който Красимир Каракачанов беше силов вицепремиер.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР