Днес максималните температури ще бъдат между 5 и 10 градуса.

...
Днес максималните температури ще бъдат между 5 и 10 градуса.
Коментари Харесай

Опасно ветровито време във вторник

Днес оптималните температури ще бъдат сред 5 и 10 градуса. Ще доминира облачно време, само че валежи се чакат основно в Северозападна България, в края на деня. Ще духа към момента сдържан южен вятър, който ще се усилва и на следващия ден в съвсем цялата страна е оповестено предизвестие за рисково мощни пориви със скорост до към 80-90 км/ч.

Максималните температури значително ще се покачат и в множеството региони ще бъдат сред 12 и 17 градуса. Ще доминира облачно време, тук-там със слаби валежи от дъжд.

Много прохладно ще бъде и в планините, с плевел, по високите и открити елементи - краткотрайно ураганен вятър с посока от юг-югозапад. Ще бъде най-вече облачно, тук-там с превалявания, като границата сред дъжд и сняг ще бъде на към 1200 метра надморска височина.

В Западна Европа ще продължи преносът на по-студен въздух от север и в доста региони там ще вали - най-вече сняг. Проливни превалявания от дъжд ще има в западните елементи от Балканите, както и в Южна Италия, където се чакат и гръмотевични стихии.

И у нас в околните дни ще бъде с по-често забележителна облачност и превалявания, по-интензивни в четвъртък и петък. Ще остане доста прохладно и извънредно топло, само че упованията са в събота да стартира захлаждане.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР