„Днес Любомир Каримански трябваше да бъде избран за управител на

...
„Днес Любомир Каримански трябваше да бъде избран за управител на
Коментари Харесай

Слави Трифонов изригна: Не чух нито един аргумент защо Каримански не трябва да е управител на БНБ

„ Днес Любомир Каримански трябваше да бъде определен за шеф на Българска народна банка с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Нали такива бяха внушенията? А в действителност какво стана? Любомир Каримански не беше определен с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи и шеф на Българска народна банка остана Димитър Радев, определен с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Честито!”. Това написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във Фейсбук, представен от Нова телевизия.

„ Между другото, гледах деликатно дебата в Народно събрание, в случай че изобщо това можеше да се назова спор. И през всичките над 3 часа не чух нито един мотив за какво Любомир Каримански не би трябвало да е шеф на Българска народна банка. Нито един!”, добавя той.
А нали сме парламентарна република и нали по тази причина е процедурата - да се води полемика в Народното събрание и да се сблъскат отзиви „ за” и “против”. Аз причини „ против” Любомир Каримански не чух, дори чух единствено хвалебствени думи. Но видях гласове „ против” Любомир Каримански. Много гласове. Странна работа. Думи и дейности се разминаха и нямаше никаква корелация. Обвиняват „ Има подобен народ” в подмолни сделки, само че очевидно сделките ги бяха създали други”, декларира Трифонов.

„ Благодаря на Любомир Каримански - заслужен и самоуверен мъж. Той завоюва, тъй като уроците, които научаваме в живота си, са едни от най-големите триумфи в него”, приключва водачът на Има Такъв Народ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР