Днес любимата ни Кейт Мидълтън празнува своя 40-ти рожден ден!

...
Днес любимата ни Кейт Мидълтън празнува своя 40-ти рожден ден!
Коментари Харесай

Днес edna любима херцогиня става на 40: анализ на наталната карта на Кейт Мидълтън

Днес обичаната ни Кейт Мидълтън чества своя 40-ти рожден ден!

Предполагаме, че и вие като нас сте запленени от резултата, който Кейт Мидълтън основава с всеки собствен жест, облекло и даже усмивка. Тя има аура, с помощта на която пленява всеки, който се е докоснал до нея.

Тя потвърди през годините, че не може да бъде дефинирана единствено с една дума, само че като замислим, напълно умерено можем да я назовем перлата в кралската корона.

Днес тя е по-прекрасна от всеки път. Сигурни сме, че цялото кралско семейство ще чества, а пък Уилям, Шарлот, Луи и Джордж са ѝ подготвили специфична изненада.

Често, когато се вгледаме в наталната си карта и проследим взаимоотношенията вътре в нея възкликваме „ Аха-а, в този момент разбирам! Всичко си идва на мястото “. Това по никакъв начин не е инцидентно.

За тези от вас, които към момента са скептично настроени към астрологията, погледнете личната си карта (не единствено зодиакалния знак) и ще видите, че има повече смисъл в сравнение с сте предполагали.

Затова и през днешния ден взехме решение да разгърнем картата на обичана кралска персона: Кейт Мидълтън. Това са единствено първите планети в картата ѝ, само че подреждат всичко в вероятност. Сами се уверете, това е наталната ѝ карта:

 натална карта кейт мидълтън edna.bg

Слънце в Козирог

Откакто Кейт е в полезрението на обществеността, тя е хвалена за избора си на облекло (който е на място) и в стила на Козирога тя в никакъв случай не прави неточности в дрешника си и не се поддава на крещящи трендове. Слънцето в Козирог обича класиката и може да бъде разказано и като консервативно.

Това удостоверява теорията, че в случай че в миналото не сте сигурни какво да облечете на публично събитие, посъветвайте се с Козирог, защото те дават отлични препоръки и постоянно знаят какво е уместно да се облече за всеки мотив.

Всички можем да вземем образец от херцогинята, когато става въпрос за облекло и външен тип.



Асцендент в Лъв

Асцендентът в наталната карта демонстрира доста за нас - от какъв път ще поемем в живота до метода, по който изглеждаме. Царственият знак Лъв се свързва с крале, кралски особи, достойнство, спектакъл, артисти, творчество и изява. Лъв е знакът на самореализацията - пътят, който ни води от самосъзнанието през самоосъзнаването до крайната самореализация. Е, надали някой е сюрпризиран, че херцогинята има този знак в картата си. Също асцендент Лъв допуска, че притежателят му има красива коса, нежна кожа и до известна степен “лъвско” изглеждащо лице.

Луна в Рак

Хората с Луна в Рак са извънредно чувствителни към заобикалящата ги среда и изключително съпричастни към настроенията на другите. Тези хора са отдадени на околните си, грижовни са, и взаимоотношенията и възприятията са значими за тях.

Луната също по този начин е в съпротива (вид аспект) на всички останали планети в нейната карта, което значи, че в действителност всички други характерности и движещи сили на картата се показват посредством тази видна Лунна сила.

Интуицията ѝ е доста развита и е доста сензитивна към заобикалящата я среда. Херцогинята се стреми да обезпечи на околните си успокояваща фамилна атмосфера и топлота. Това състояние на луната потвърждава, че тя е родена да бъде майка.


 Най-емблематичните бални рокли на Кейт Мидълтън през годините  Най-емблематичните бални рокли на Кейт Мидълтън през годините  Най-емблематичните бални рокли на Кейт Мидълтън през годините  Най-емблематичните бални рокли на Кейт Мидълтън през годините
Меркурий във Водолей и в 6-ти дом

Меркурий в картата на Мидълтън е в естествения си дом, 6-ти, и в знака Водолей. Това демонстрира изострен разум, заздравен от системност и конструкция.

Хората с Меркурий във Водолей са надарени с необятен взор върху цялостна картина. Това е разум, влюбен в процесите и системите, и мнозина са привлечени от науката и технологиите.

Меркурий в шести дом демонстрира, че индивидът е доста отзивчив и се свързва елементарно на незадълбочено равнище. Тези хора мислят доста за здравето и благосъстоянието си и се интересуват от всякаква информация обвързвана със здравословното хранене и възстановяване на физическото си положение. Може би на това планетарно разположение Кейт дължи крепкото си здраве и положителната си фигура.

Очаквайте втора част, в която ще разгледаме други планети, домове и аспекти от наталната карта на Кейт Мидълтън.
 Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР