Днес Лили Иванова можеше да е шампион по спортна гимнастика,

...
Днес Лили Иванова можеше да е шампион по спортна гимнастика,
Коментари Харесай

Огромен бюст отказал Лили Иванова от гимнастиката

Днес Лили Иванова можеше да е първенец по спортна гимнастика, а не най-известната ни певица. На младини тя е  една олимпийските очаквания на България, само че обилният й бющст в пубертета я отхвърля от прескоците на коза и съчетания на земя. Специалистите от това време споделят, че Лили е имала прелестна генетика – гъвкаво тяло като на кошута, естествен отскок и невиждана за габаритите й мощ. В началото на нейната спортна кариера всички мислили, че сестра й Магда ще стане певица, а Лили гимнастичка.

„ Тренирала съм земна и спортна гимнастика. Участвала съм в надпревари и даже съм печелила шампионати. Играла съм на успоредка, на греда, прескачала съм коза ”, разкрива Лили Иванова.

Тя печелила съревнование след съревнование, само че в пубертета бюстът й взел, че едър непропорционално за нежното й тяло за смут на треньорите и наслада на съучениците й от мъжки пол. Покрай това тя се трансформирала в най- ухажваната госпожица, само че се наложило да спре с тренировките. На 13-години тя печели златен орден на републиканското състезание в Русе, годината е 1952-ра.

Спортната й картотека демонстрира същинската й дата на раждане, Въпреки спекулациите тя съответствува с това, което Лили споделя – че е родена на 24 април 1939г., написа „ Телеграф ”.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР