Днес красивата актриса празнува 42-рия си рожден ден. Звездната дама

...
Днес красивата актриса празнува 42-рия си рожден ден. Звездната дама
Коментари Харесай

Пет неща, които не знаете за Натали Портман

Днес красивата актриса чества 42-рия си рожден ден. Звездната дама е родена в Йерусалим през 1981 година, само че семейството ѝ се реалокира в Съединени американски щати, когато тя е едвам на 3 години. Натали израства в разнообразни краища на континента, до момента в който през 1990 година родителите ѝ се откриват в Ню Йорк. Портман дебютира в киното на нежната възраст от 12 години с паметния филм " Леон ". Кариерата ѝ продължава сполучливо и единствено 8 години по-късно получава номинация за " Златен глобус " в категорията „ Най-добра поддържаща женска роля “. Порасналото момиче от " Леон " играе основни и второстепенни функции в доста сполучливи продукции като „ Черният лебед “, „ Междузвездни войни “, „ Гардън Стейт “, „ Отблизо “ и други В чест на чаровната актриса ще ви споделим няколко обстоятелството, които не знаете за нея.

1. Тя приказва отлично иврит

Въпреки че е живяла единствено три години в Израел, Натали приказва прелестно иврит. Самата тя е споменавала в изявленията, че обича родния си език и на драго сърце приказва на него. Тя показва съвършения си иврит с присъединяване си във кино лентата „ A Tale of Love and Darkness ”, като това е и първата продукция, която тя режисира.

2. Натали живее в Париж от известно време

„ Много е забавно и хубаво в Париж. Била съм там безчет пъти и първоначално не ми беше нито необичайно, нито ново, когато се реалокирах да пребивавам там. Но с времето осъзнах какъв брой са разнообразни хората там. Харесва ми любовта и интелектът, които са присъщи за Париж “, споделя Натали Портман.



3. В дома ѝ няма тв приемник

„ Откакто се преместихме с мъжа ми (Бенджамин Милпие) в Париж, се отказахме да имаме тв приемник у дома. Единствената причина, по която бих гледала телевизия, са кулинарните излъчвания “, разкрива Портман.

4. Натали постоянно се усеща като новобранец

Актрисата е живяла на доста места (Израел, Ню Йорк, Лос Анджелис, Париж), поради което постоянно е нова на всички места и ѝ се постанова непрекъснато да се приспособява. „ Цял живот съм непозната и нова на местата, където пребивавам. Това е единственият метод на живот, който познавам и това ме кара да се усещам добре “, споделя красивото пораснало момиче от " Леон ".

5. Натали има своя кино компания

Преди време блестящата актриса сътвори своя лична кино компания, която е насочена напълно към женските функции в киното. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР