Днес крал Чарлз Трети - синът на Елизабет Втора, навършва

...
Днес крал Чарлз Трети - синът на Елизабет Втора, навършва
Коментари Харесай

Неочаквани снимки на рождения ден на крал Чарлз

Днес крал Чарлз Трети - синът на Елизабет Втора, навършва 75 години. Точно преди година той стана крал на Англия, а юбилеят му тази година ще бъде маркиран по няколко разнообразни метода.
 Крал Чарлз на 75
Крал Чарлз в 25 обстоятелството

Новият британски крал чества през днешния ден

Още през вчерашния ден Чарлз посрещна в имението си Хайгроув свои жители, които също стават на 75 години през 2023 година Днес пък кралят и брачната половинка му слагат началото на Coronation Food Project, който цели да понижи питателните боклуци в страната - идея, която е значима за краля.

Междувременно Бъкингамският замък разгласява много любопитно видео във връзка рождения ден на " шефа " си в формалния Instagram профил на кралското семейство. То е с дълготрайност 40 секунди и включва доста фотоси на самия Чарлз още от раждането му до сегашния миг.

Сред тях са черно-бели фотоси на дребния принц с Елизабет Втора, с братята и сестра си, както и фотоси с актуалната му брачна половинка Камила. Разбира се, не липсват и фотографии с Уилям и Хари, само че изненадата е, че са включени и фрагменти с принцеса Даяна.

Принцът и принцесата на Уелс също означиха в Instagram събитието. " Желаем на негово величество цветущ 75-и рожден ден ", написаха Уилям и Кейт. Те са присъединили три фотоси - една на младия Уилям с татко си, една независима на, както и фотография от балкона на двореца от тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР