Днес комисар Явор Колев, началник на отдел „Компютърни престъпления“ към

...
Днес комисар Явор Колев, началник на отдел „Компютърни престъпления“ към
Коментари Харесай

Днес е голям ден за комисар Явор Колев! КиберЯвор става на 54 години

Днес комисар Явор Колев, шеф на отдел „ Компютърни закононарушения “ към ГДБОП – Министерство на вътрешните работи, има рожден ден. Той става на 54 години.

Той е водещ експерт по откриване и секване на закононарушения в световната мрежа.

Нaпpeдъĸът нa тexнoлoгиитe, ocвeн чe пpeдocтaвя дocтъп дo ycлyги и инфopмaция, имa и cвoятa „ тъмнa cтpaнa”, против която се изправя Явор Колев.

Повече за Явор Колев
Комисар Явор Колев е шеф на отдел „ Компютърни закононарушения “ към ГДБОП – Министерство на вътрешните работи.

Почетен офицер е на службата за битка с киберпрестъпленията на Франция, награждаван е с най-високото отличие на Министерство на вътрешните работи – „ Почетен знак “ III и II степен, Почетно отличие на Министерство на вътрешните работи за „ Доблест и заслуга “ – трета и втора степен; през 2006 година става служител на реда на годината, отличен е със златен орден „ Правосъдие, независимост, сигурност “ за заслуги за присъединението на България към Европейски Съюз. Има оценки за отбрана на авторските права, закрилата на децата, за битката против проведената престъпност. Има и награди от всички управления, както и от ректора на Академията на Министерство на вътрешните работи.

Комисар Явор Колев е първият притежател на премията на името на Джовани Фалконе, магистрат с изключителни заслуги в битката с мафията. Връчена му е персонално от председателката на Фондация „ Фалконе “ – сестрата на магистрата. Тя ми е най-скъпа и е самопризнание и подучване за работата на бранша за противопоставяне на закононарушения против деца, против проведената престъпност, против похищенията против деца в интернет, споделя Явор Колев.

Явор Колев е служителят на реда, за който са измислени най-вече вицове. В закачлив уебсайт той участва с две публикации, едната от които го показва като супергероя КиберЯвор, а другата като „ неприятното ченге “, погнало торентите.

По случай рождения му ден БЛИЦ му пожелава здраве и дано силата бъде с него!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР