Днес кмета на Асеновград д-р Христо Грудев даде официално старт

...
Днес кмета на Асеновград д-р Христо Грудев даде официално старт
Коментари Харесай

Стартира ремонтът на спортна зала „Асеновец“

Днес кмета на Асеновград доктор Христо Грудев даде публично старт на ремонтните действия на спортна зала „ Асеновец “ с думите: „ Уважаеми съграждани, спортни деятели, спортисти стартира ремонт на спортната зала, която е в много окаяно положение.



Минахме всички законови процедури, имаме определен реализатор, уверен съм, че постройката ще се трансформира в едно положително спортно съоръжени, в което нашите деца, децата на община Асеновград ще спортуват, ще се развиват за още по-високи спортни триумфи и за създаване на позитивни качества в тях. Успех на всички “.



Ремонтът на спортна зала „ Асеновец “ обгръща: главен ремонт на покрива, включващ замяна на съществуващи пластове изолираност /топло и хироизолация/, доставка и монтаж на нови отводнителни детайли, ремонт на бордове и работни фуги; създаване на нова мълниезащитна система с всички съпътстващи дейности; промяна на дограмата на постройката, включително входни врати; ремонт на подготвителната зала, включващ замяна на осветителните тела с нови LED  такива, изкърпване на мазилки, шпакловане, боядисване, обработка на металните градивни детайли с антикорозионен грунд; ремонт на предверие и стълбище, включващ изработка на окачен таван, предстенни обшивки, обработката им с шпакловка и латекс, както и ободряване на парапета.



Средствата, които ще се употребяват за ремонта на залата бяха отпуснати с разпореждане на Министерски съвет за предварителна защита и справяне с следствията  от Коронавирус – пандемията. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР