Днес китайският производител на електромобили XPENG обяви, че компанията лансира

...
Днес китайският производител на електромобили XPENG обяви, че компанията лансира
Коментари Харесай

XPENG лансира G9 и P7 в Европа

Днес китайският производител на електрически автомобили XPENG разгласи, че компанията стартира публично на европейския пазар напълно новите си пазарни оферти G9 и P7.

SUV моделът и седанът са налични за закупуване първо в Дания, Норвегия, Нидерландия и Швеция, като идват със заводска гаранция от 5 години или 120 000 километра, а за тези от потребителите, които създадат поръчки сред 3 февруари и 31 декември 2023 година, тях се удължава с две години и 40 000 километра.

В взаимозависимост от пазара и модификацията, е разполагаем за закупуване на цена от 57 990 евро за версията си RWD Standard, до 71 990 евро за версията с четири задвижващи колела (цени Нидерландия).

При цените варират от 49 990 до 69 990 евро (цени Нидерландия).

" XPENG G9 и P7 оферират комбивация от върхов жанр, качество, показване и комфорт, проява на нашите водещи на пазара технологии и нововъведения ", разяснява Браян Гу, президент на XPENG. " Днешният ден също съставлява значим крайъгълен камък в построяването на нашето наличие в Европа. Вярваме, че и двете транспортни средства обезпечават ново равнище на изисканост и преживяване на подвижността преди всичко за хората и ще бъдат електрическите транспортни средства определени от доста европейски консуматори ".

Първите доставки на P7 в Европа се чака да бъдат осъществени през юни, а тези на G9 ще стартират през септември.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР