Днес към тренировъчния процес на Левски ще се присъединят българските

...
Днес към тренировъчния процес на Левски ще се присъединят българските
Коментари Харесай

Марин Петков и Филип Кръстев директно подновяват тренировки с Левски

Днес към подготвителния развой на Левски ще се причислят българските национали Филип Кръстев и Марин Петков. Двамата взеха присъединяване в мачовете на “лъвовете ” против Черна гора (0:1) и Унгария (0:3) и през вчерашния ден се прибраха в София от Будапеща. Халфът и крилото няма да получат спомагателна отмора и ще се включат към заниманията на отбора. Извън сметките на спортно-техническия щаб са извиканите за националните селекции на Гамбия и Панама Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Очаква се на следващия ден към тренировките да се причисли и Пламен Андреев, който бе с младежите.
 Футболисти на Левски зарадваха деца от Пазарджик Футболисти на Левски зарадваха деца от Пазарджик
Добрите вести за треньора Станимир Стоилов са, че към този момент наедно с тима упражняват лекувалите контузии в последните седмици Николай Михайлов, Асен Митков и Илиян Стефанов. На “сините ” им предстоят три контроли преди подновяването на шампионата против Локомотив (София). Първата инспекция е в петък, 31 март, против Ботев Враца. Двубоят ще се организира на „ Герена “ от 14:00 часа, а по-късно на 3 и 4 април ще се изправят против втородивизионните Марица Пловдив и Витоша Бистрица.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР