Днес изпратих писмо до всички парламентарни групи. То съдържа проект

...
Днес изпратих писмо до всички парламентарни групи. То съдържа проект
Коментари Харесай

Демерджиев: Не приемам, че човекът, причинил смъртта на полицаи в Бургас, може да е с условна

Днес изпратих писмо до всички парламентарни групи. То съдържа план на решение за изменение и допълнение на Наказателния кодекс, който касае трафика на незаконни мигранти, това разгласи Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев след постоянното съвещание на Министерски съвет.

" Предлагаме в този законопроект завишаване на назаканията, спомагателни ограничения, конфискуване на имущество, както и налагане на санкции в огромни размери, когато се употребяват коли назаем или на лизинг ", акцентира силовият министър.

В този трафик се включиха лица от всевъзможни националности, а нашият разбор демонстрира, че това е по този начин, тъй като не са задоволително високи наказванията и не са криминализирани всички действия, свързани с този трафик, добави Демерджиев.

Оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи придвижих до Президентството, тъй като президентът е способен да прегледа тази оставка, съобщи още вътрешният министър.

Той акцентира, че решението за оставка на зам.-главният секретар, е в неговата подготвеност и скоро ще разгласи решението си.

Подобни промени, за по-сериозни санкции против каналджийте, предизвикаха и от Българска социалистическа партия.

Не мога да приема, че индивидът, предизвикал гибелта на двама служители на реда в Бургас, може да е с условна присъда, уточни Демерджиев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР