Днес изпращаме силно послание за подкрепа на Манфред Вебер за

...
Днес изпращаме силно послание за подкрепа на Манфред Вебер за
Коментари Харесай

Мария Габриел: Всеки от нас ще даде най-доброто от себе си, за да покажем, че България следва непоколебимо своя път на развитие

Днес изпращаме мощно обръщение за поддръжка на Манфред Вебер за предстоящ ръководител на Европейска комисия, само че и по тази причина, че министър председателят Бойко Борисов гради към този момент 10 години имиджа на България, на която Европа има доверие. Денят е значим и с цел да потвърдим още веднъж нашата визия за мощна България в обединена Европа. Вярвам, че всеки ще даде най-хубавото от себе си, с цел да покажем, че България следва непоколебимо своя път на развиване. Това сподели лидерът на евролистата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Мария Габриел по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в София.

"Да не сме иделани, работим, бъркаме, само че и бързо поправяме грешките си. Грижим се за всяко обитаемо място. Това са нашите качества, които с времето не би трябвало да губим от взор “, сподели още тя.

„ Ще покажем, че с труд, реалистични задължения и съответни хрумвания ще продължим да работим за по-добър витален стандарт и развити райони, за Европа, която закриля и два вероятности “, уточни Мария Габриел.

Тя се обърна и към претендентът за ръководител на Европейска комисия Манфред Вебер с думите: „ Скъпи, Манфред, познаваш силата на премира Борисов и делегацията на ГЕРБ в Екологичен потенциал. Годините ни взаимна работа са посочили, че можеш да разчиташ на обединен, мощен, компетентен и можещ тим. Всеки един е потвърдил се експерт и българин, работил и имащ още доста да даде на Европа и България. Имаш поддръжката ни, Манфред, за писането за тази страница на Европа, за която ще работим дружно “.

Мария Габриел уточни, че Европа, която споделя „ не “ на разделянето и „ не “ на езика на омразата. „ Ще работим за Европа, която е обединена и гради. Европа, която с единение и отговорност може да стигне и до най-отдалеченото учебно заведение и до най-малкото земеделско стопанство. Европа, която пази нашето християнско семейство. Но тази Европа няма да пристигна безплатно, за нея би трябвало да работим в дух на съдействие и взаимно почитание “, уточни тя.

Мария Габриел акцентира, че основната дума в Европа през днешния ден е доверие. „ Доверието обаче е пленник на конформизма. Да му вдъхнем нова мощ, зависи от всеки един от нас “, съобщи тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР