Днес изпращаме абитуриентите, които завършват СУ Отец Паисий“, за да

...
Днес изпращаме абитуриентите, които завършват СУ Отец Паисий“, за да
Коментари Харесай

Мараджиев: Още изпитвам вълнение, виждайки училището, успех зрелостници!

" Днес изпращаме зрелостниците, които приключват СУ „ Отец Паисий “, с цел да поемат по своя нов път в живота. И аз съм приключил там, има-няма преди 38 години, само че още, като минавам около учебното заведение, изпитвам почит и почитание, а и мемоари за едни прелестни години! На добър час на зрелостниците! " Това написа в профила си във Фейсбук кметът на Стамболийски.
Той насочи и специфичен привет към завършващите.
 Община Стамболийски с следващ извоюван план Община Стамболийски с следващ извоюван план
Започнахме седмицата на най-светлия християнски празник – Великден, с новината за извоюван план за ремонт на Социалния Патронаж...
" Скъпи зрелостници от Випуск 2021,
Днес е един от най-вълнуващите моменти в живота Ви, тъй като завършвате дванайсетгодишен интервал на доста труд за преодоляване на значими познания, които ще дефинират пътя Ви оттук насетне.
За мен е извънредно наслаждение, че имам опция да Ви поздравя в деня, когато ще чуете за финален път учебния звънец. В същото време през днешния ден е и денят, в който поемате по нов път. Досега сте извървели пътека, която обаче е доста значима, тъй като сте се научили на отговорност и дисциплинираност, само че сте срещнали и своите първи същински другари, пораснали сте и сте се построили като персони. Сега към този момент сами ще избирате своето бъдеще и аз Ви поисквам от сърце да постигате всичко, към което се стремите!
Пожелавам Ви да сте здрави и целеустремени! Бъдете смели в избора и решенията си, не се опасявайте да мечтаете и да поставяте пред себе си високи цели, и постоянно вярвайте, че притежавате силата и силата да ги постигнете!
 В Стамболийски ще има нова църква В Стамболийски ще има нова църква
В град Стамболийски ще има нова църква. Това заяви във Facebook кметът Георги Мараджиев. Ето какво написа той в профила си: " ДВЕ ГОЛЕМ...
Нека завършването Ви да бъде един паметен празник, изпълнен с страсти и скъпи мемоари!
На добър час! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР