Днес имате полет за Италия, където сте решили да прекарате

...
Днес имате полет за Италия, където сте решили да прекарате
Коментари Харесай

Общуваме по-лесно с близки и колеги с 25% повече мегабайти в роуминг в ЕС от A1

Днес имате полет за Италия, където сте решили да прекарате приятна почивка с вашето семейство. Пристигайки на летището, изваждате самолетните билети от приложение на телефона ви, а паралелно с това сте пропуснали и неприятното очакване по опашки, защото сте се чекирали авансово за полета онлайн.

В Италия употребявате вашите мобилни данни, с цел да намерите своя хотел, а другари и родственици трескаво пращат известия, с цел да се уверят, че сте пристигнали сполучливо. Стигайки в хотела обаче получавате противен имейл от шефа ви - незабавно би трябвало да присъствате на среща с екипа, с цел да обсъдите проблем, който единствено вие можете да разрешите. Макар да не ви е прелестно да ви тормозят по време на ваканцията, вие безпроблемно се включвате на цифрова среща с сътрудниците, а през това време щерка ви, младеж, към този момент е известила всички обществени мрежи за вашето пътешестване.

Всички употребявате мрежата на цялостна скорост и без терзание - все едно не сте напускали България. Няма опашки за предплатени SIM карти, а в случай че сте клиент на А1 , имате опция да се възползвате от още повече съгласуваност, даже когато пътувате. Компанията добре схваща софтуерните потребности на актуалния човек и по тази причина разгласи доста нарастване на размера на мобилния интернет в роуминг в границите на Европейския съюз.

Едно нещо, което сигурно излиза наяве от горната история, е, че технологиите са неразривна част от всяко наше пътешестване. Именно те ни разрешават да работим от всяка точка на света, да държим връзка с околните, да си набираме информация за протичащото се вкъщи и доста други.

Промяната, с която мегабайтите станаха с 25% повече за всеки проект, влезе в действие от 1 юли - дружно с новия роуминг правилник и политика за заслужено прилагане, който бе признат от Европейски Съюз и обгръща всички клиенти, които употребяват общоприета роуминг цена .

За всеки 1 лев от месечната такса, която потребителят заплаща, ще получи нарастване от 410 МВ на 512 МВ в Европейския съюз и Европейската икономическа зона или близо 25% повече данни за същите пари.
 Снимка 581088
Източник:

С други думи, в случай че месечната такса на клиента е в размер на 20 лв. без Данък добавена стойност, то до края на миналия месец юни клиентът е разполагал с 8 200 МВ в роуминг в Европейски Съюз , а след 1 юли той към този момент има 10 240 МВ за роуминг в ЕС/ЕИЗ . По този метод клиентите към този момент няма да се тормозят, че ще изчерпят мобилните си данни по време на своето пътешестване.

По-рано през тази година водещият телекомуникационен оператор разгласи, че фрапантно понижава цените за диалози и потребление на мобилен интернет в чужбина. От 26 април клиентите, които употребяват общоприета цена за роуминг, към този момент могат да приказват по телефона с 91% по-евтино в страните от Западните Балкани - Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Северна Македония, Сърбия и Черна Гора, и Турция , а понижението при потреблението на мобилни данни доближава 96%.

Цените за роуминг услуги в останалите страни отвън Европейски Съюз също станаха по-достъпни, като цената на минута към този момент е 2,99 лв. или 57% по-ниска по отношение на предходната за изходяща минута, а мегабайт мобилен интернет към този момент коства с 59% по-малко.

Така, след Италия, идващото ни пътешестване може да бъде до някоя по-екзотична дестинация. От A1 са създали нужното, с цел да имаме най-хубавите условия за връзка с значимите хора в живота си - където и да отидем.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР