Днес имаме привилегията да участваме в едно прекрасно събитие, но

...
Днес имаме привилегията да участваме в едно прекрасно събитие, но
Коментари Харесай

Радев: Случи се нещо невъзможно в политиката

Днес имаме привилегията да участваме в едно прелестно събитие, само че зад такова събитие постоянно стоят хора. INSAIT имат визията и могат да трансформират хода на историята и то освен на една страна, а на цялостен район. Искам да благодаря на проф. Мартин Вечев за това и за работата, която свърши. Това съобщи президентът Румен Радев по време на откриването на новосъздадения институт за компютърни науки, изкуствен интелект и технологии.

" Задачата, която са си сложили от INSAIT, не е лека и изисква обединяване на силите на всички институции, учени и обществото. Трябва да го създадем, с цел да може нашите прелестни учени в Швейцария и по целия свят да правят част от работата си тук, като по този метод увличат и други младежи ", добави президентът.

" INSAIT реализира на процедура невъзможното в българската политическа реалност - съумя да сплоти напъните на четири държавни управления, две постоянни и две служебни, които работиха за едно по-добро бъдеще на България. Ако продължим в тази тенденция, съм сигурен, че ще имаме една доста по-благотворна политическа среда отсега нататък ", приключи президентът Радев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР