Днес играчите на Берое възобновиха своите тренировки след два дни

...
Днес играчите на Берое възобновиха своите тренировки след два дни
Коментари Харесай

Футболистите на Берое подновиха тренировки

Днес играчите на Берое възобновиха своите тренировки след два дни отмора, които получиха през тази седмица. От групата липсваха трайно контузеният Ерол Алкан, Вандерсон, който получи по-дълга отмора, както и четиримата национали на България – Мартин Райнов, Иван Бандаловски, Александър Цветков и Камен Хаджиев.

В тренировките на представителния отбор се включиха петима от юношите на клуба. Трима от тях са от тима до 19 година – Валентин Иванов, Стоян Вергиев и Стоян Иванов, от отбора до 17 година в тренировките взе участие Никола Маринов, а с изключение на тях с мъжете тренира и роденият през 2003 година Радостин Георгиев.

Всички налични футболисти упражняваха на цялостни обороти въз основата под Аязмото, а заниманието включваше физически занимания, извършения с топка и двустранна игра. Подготовката на отбора ще продължи и на следващия ден с подготовка от 15 ч. По време на паузата в шампионата Берое няма да играе контролна среща и ще се приготвя на своята база. Първа лига 15 кръг, неделя 11 ноември  Лудогорец 1:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР