Днес и утре в палата 7 на Международен панаир Пловдив

...
Днес и утре в палата 7 на Международен панаир Пловдив
Коментари Харесай

За четвърти път Пловдив е домакин на голям международен бизнес форум

Днес и на следващия ден в палата 7 на Международен панаир Пловдив ще се организира бизнес конгрес "ИНДУСТРИЯ 4.0: Как да влезнем в скоростната лента към идната индустриална гражданска война ". Форумът, който се провежда от Община Пловдив и водещата бизнес медия " Капитал ", цели да събере на едно място водачи в бизнеса и просветителната система и топ специалисти и да им даде подобаваща платформа за разискване на новите трендове в промишлеността и опциите за съдействие.

Част от тематиките на двудневното събитие на високо равнище ще бъдат новите процеси в автоматизацията на производството/дигитални заводи, ускорения софтуерен прогрес, който размива границите сред цифровия и физическия свят, по какъв начин индустриалните водачи се оправят с новите действителности и внедряват нови процеси и интелигентни решения в производствата си. 

Конференцията ще прегледа къде е България в това море на смяната, какво вършат фирмите и обособените промишлености, с цел да станат част от новата вълна, какво ще значи това за работната мощ, за растежа и развиването на Югоизточна Европа. Ще бъдат показани иноваторите в промишлеността, които към този момент оформят бъдещето. 

Силен старт ще бъде даден още в самото начало на форума - с Панел 1 на 28-ми септември. В него своята дейна позиция ще изразят Томислав Дончев, заместител министър-председател, Гунар Мюнт, шеф на отдел "Иновации и конкурентоспособност " към Eвропейска капиталова банка, Аруп Банерджи - районен шеф на Групата на Световната банка, отговарящ за интервенциите в Европейския съюз, района на Европа и Централна Азия по основната тематика "Къде се намира България на европейската индустриална карта. Политики, които ще насърчат нововъведенията и растежа. " Към тях ще се причислят също по този начин и Георги Димитров, заместник-ръководител "Иновации и Европейски институт за нововъведения и технологии " към Европейската комисия и представители на промишлеността. 

За последните три години Община Пловдив съумя да провежда едни от най-големите бизнес конгреси и тази година задачата е надграждане на постигнатото. Участие ще вземат интернационалните специалисти на топ мениджърско равнище, които да споделят своите бизнес прогнози пред огромна и подбрана публика.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР